Home >

Timmerman ZZP

Locatie

Deventer

Publish date

28-05-2023

Publish end date

27-05-2024

Naam organisatie

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV geven we een andere draai aan het beeld van werken met een uitzendbureau. Wij werken voor jou en vinden het juiste werk dat past bij jouw wensen en beschikbaarheid. Of je nu op zoek bent naar een vast dienstverband of flexibele werkuren, bij ons vinden we de juiste opdrachtgever die bij jou past. Persoonlijk contact en jouw verhaal zijn voor ons erg belangrijk.


Onze kernopvattingen zijn samenwerking, vaste flexibiliteit, woord is woord, verantwoordelijkheid nemen en afspraak is afspraak. Wij werken voor zowel grote als kleine bouw- en schildersbedrijven. Bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV staan wij altijd open voor contact, zelfs als je momenteel niet op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.


Dus waar wacht je nog op? Kom met ons werken en realiseer jouw dromen met een mooie loopbaan bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV!

Functie omschrijving

Bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV zoeken we momenteel naar gedreven timmerlieden die klaar staan om hard te werken en zich in te zetten voor onze projecten in de regio. Als ervaren timmerman ben jij degene die we nodig hebben, iemand die zelfstandig kan werken en bekend is met het vakgebied. We zijn op zoek naar kandidaten die niet alleen de benodigde vaardigheden bezitten, maar ook verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun werk en zich volledig willen inzetten voor onze projecten.


Bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV begrijpen we dat de kwaliteit van ons werk afhangt van de kwaliteit van onze medewerkers. Daarom willen we graag investeren in de ontwikkeling van ons personeel en hen de mogelijkheid bieden om te groeien binnen hun vakgebied. Als timmerman bij Bouw-Zorg.nl Personeelsdiensten BV krijg je een uitdagende werkomgeving met diverse projecten en de kans om je vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen.


Als jij gelooft dat je de nodige ervaring en kwalificaties bezit om ons team te versterken en succesvolle projecten te realiseren, horen we graag van je. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken of jij de geschikte kandidaat bent om ons team van timmerlieden te versterken.

Wij vragen

  • Een relevante diploma in timmerwerk of jarenvolle ervaring
  • Eigen gereedschap en busje
  • VCA-Certificaat
  • Woonachtig zijn in de regio van Deventer

Wij bieden

  • De leukste projecten naar jouw wensen
  • Duidelijkheid en persoonlijkheid vanuit Bouw-Zorg
  • Snelle betaling
  • Verzorging van de facturen
  • Een fulltime job in de buurt van Deventer


Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul uw e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Deventer Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.