Home >

Onderhoudsmonteur CV Installaties

Locatie

Raalte

Publish date

24-01-2018

Naam organisatie

NXPD

Functie omschrijving

Je gaat als Servicemonteur CV Installaties aan het werk bij een Installatiebedrijf in de omgeving van Raalte. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van CV installaties bij particulieren. Ook het meedraaien in storingsdiensten behoord tot jouw takenpakket. Je dient een brede kennis te hebben van CV ketels en gaat hierin geen uitdaging uit de weg. Binnen deze functie dien je zelfstandig te werken en ben je servicegericht. Wij zijn opzoek naar een aanpakker welke punctueel werkt en per direct beschikbaar is.

Functie eisen

Je beschikt over MBO werk en denkniveau richting installatietechniek;
Je beschikt over enkele jaren werkervaring in een soort gelijke functie;
Je bent nauwkeurig, flexibel, representatief en een echte aanpakker;
Je kunt zelfstandig werken;
Je bent in het bezit van rijbewijs B;
Je bent woonachtig in de omgeving van Raalte.

Bedrijfsprofiel

NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft. De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.

NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding. NXPD wil in 2020 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.

‘’NXPD, daar maken wij samen werk van’’

Meer...
vacatures van dit bedrijf
Deventer Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.