Home > Bedrijfspresentaties
Deventer Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
S&L Job Solutions

S&L Job Solutions

S&L Job Solutions staat voor Sport & Leisure Job Solutions. S&L Job Solutions is specialist op het gebied van werving & selectie en management coaching van werknemers in de sport en leisure branche.
Sarister

Sarister

Dewitec DPMA is specialist in projectmanagement en organisatieontwikkeling. Wij voeren projecten uit bij technische en complexe organisaties in de infrastructuur, bouw en olie en gas.
Search & Solve Recruitment Services

Search & Solve Recruitment Services

Search & Solve Recruitment Services is een werving en selectiebureau dat zich richt op het werven en selecteren van middelbaar en hoog opgeleid personeel binnen profit en non profit georiënteerde organisaties.
Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent Werving & Selectie B.V.

Shoptalent is een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het recruiten van winkelpersoneel in de retail. We houden van aanpakken. En dat geldt ook voor het winkelpersoneel dat wij voor u zoeken. Shoptalent beschikt over een uitgebreide database met verkoopleiders, retailmanagers, storemanagers, verkopers, visual merchandisers en logistiek medewerkers.
Solid Professionals

Solid Professionals

Solid Professionals is een duurzame, professionele organisatie die zich bezig houdt met recruitment en interim oplossingen op het gebied van Finance, Consultancy en Financial Services.
sQout

sQout

Het ontdekken van persoonlijke talenten en ambities en deze ten volle benutten. Dat is de kunst. Die kunst verstaat sQout als geen ander. Want sQout heeft oog voor talent. Het werven en selecteren van professionals voor vaste en tijdelijke functies is immers mensenwerk. Individuele aandacht voor opdrachtgever en potentiële medewerker. De juiste kandidaat op de juiste plek. Grondige branchekennis en jarenlange ervaring. Het verschil.
SteadyRecruit

SteadyRecruit

Steady Recruit bemiddelt in alle vacatures binnen de arbeidsbemiddelingbranche. Uitzendbureaus, werving- & selectiebureaus, detacheringbureaus en reintegratiebureaus zijn onze opdrachtgevers.
Steamz

Steamz

Steamz is hét werving- en selectiebureau dat bemiddelt in kandidaten die persoonlijke groei ambiëren. Toekomstgericht succesvol invullen van een vacature, daar draait het om. Voor onze opdrachtgevers is het van belang dat kandidaten zich daadwerkelijk betrokken voelen met de waarden, visie en strategie van de organisatie. Voor onze kandidaten is het van belang dat organisaties de ruimte en mogelijkheden bieden voor groei en ontwikkeling.
Strictly People

Strictly People

Strictly People biedt het best gekwalificeerde personeel en de meest uitdagende vacatures van Administrateur tot Controller, van Assistent-Accountant tot Financieel Manager, van Assistent Salarisadministrateur tot Leidinggevende Salarisadministrateur en van Schadebehandelaar tot Teamleider. Wij verzorgen de werving & selectie van nieuwe vaste medewerkers, maar bieden ook tijdelijke (detachering en deta/vast) oplossingen door de inzet van professionals op financieel, salarisadministratie en bank en verzekering gebied.
Suitable Werktuigbouwkunde

Suitable Werktuigbouwkunde

De medewerkers van Kersten Retail zijn de sleutel voor het succes. Hun inzet, betrokkenheid en passie vormen de basis voor een hoog ambitieniveau. Kersten Retail stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Alleen vakkennis is niet voldoende. Persoonlijke ontwikkeling en groei krijgen volop kans via het Retail Techniek College. Naast betrokkenheid en persoonlijke inzet, zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit eigenschappen die wij op elk niveau willen bieden. Het is een mentaliteit die als een rode draad door ons bedrijf loopt, van management tot medewerkers op de werkvloer.
Talent Recruit

Talent Recruit

TalentRecruit is een gespecialiseerd werving en selectie bureau, dat zich voornamelijk richt op productie en logistieke bedrijven in Overijssel en Gelderland waar wij supply chain professionals en vacatures bemiddelen.
telecomvacaturebank.nl

telecomvacaturebank.nl

De meeste vacatures in telecom op een rij. Telecomvacaturebank.nl is de enige vacaturebank met uitsluitend vacatures in telecom. Dat biedt je een geweldig overzicht van de vacatures in Telecom. Je kunt zelf reageren op vacatures en je kunt eenvoudig je CV op de databank zetten.
The Chain Company B.V.

The Chain Company B.V.

The Chain Company kenmerkt zich door topbanen bij uitsluitend topwerkgevers in de regio. Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk excellente werkgevers met dezelfde normen en waarden als Chain als het gaat om goed werkgeverschap. Wij stellen je graag aan hen voor.
TinkC Design en Interieur

TinkC Design en Interieur

Wij brengen organisaties graag in contact met de professionals die ze nodig hebben. TinkC is dagelijks in contact met bedrijven in de meubel- en interieurbranche én met professionals met pit, en potentie om te groeien.
Tjellens

Tjellens

Tjellens is een landelijk opererende jonge organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van flexibiliteit en personeelsbemiddeling. Tjellens heeft zich hierbij vooral gespecialiseerd in werving & selectie voor vaste banen en projecten.
Together Abroad

Together Abroad

Together Abroad Jobboard: Career portal for multilingual professionals in the Netherlands! Everything about employment in the Holland: latest multilinqual jobs and interim assignments, coaching, outplacement services, trainings, international companies and recruitment agencies, career coaches and much more!!!
Topaccent

Topaccent

Topáccent positioneert zich tussen de traditionele detacheringsbureaus die tijdelijk mensen bemiddelen, en de werving- en selectiebureaus die op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor een vacature. Topáccent gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaat die bij een werkgever aan de slag gaat - vanuit de gedachte dat die kandidaat vervolgens na een flexibele periode bij de opdrachtgever in dienst treedt. Flexibiliteit én zekerheid – het beste van twee werelden.
Topcareerz

Topcareerz

TopCareerz bemiddelt en inspireert ervaren professionals met pit (m/v) binnen verschillende vakgebieden altijd vanuit een professioneel en verfrissend inzicht.
TwenteXL

TwenteXL

Als werving & selectie specialist in Twente, zijn wij landelijk actief met de bemiddeling en advisering van ervaren en startende mbo+, hbo en wo professionals voor vaste en zekere kaderposities. Met name in techniek, sales & marketing, finance, ICT, HRM en management. Vanuit onze Twentse grondslag denken wij graag buiten de kaders met u mee. De "XL" in onze naam, geeft de meerwaarde van onze dienstverlening aan. SearchXL voor onze klanten en CarrièreXL voor kandidaten. Opdrachtgevers en kandidaten die elkaar de ruimte bieden brengen wij graag bij elkaar!

Onze klanten

TopTechnici Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist Callcenterwerk FreshConnections
Deventer Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.